|
Avril we Wrocławiu - relacje, wrażenia |
| Czy podobał Ci sie koncert Avril? |
| Tak, był odlotowy |
|
89% |
[ 34 ] |
| Nie, był beznadziejny |
|
2% |
[ 1 ] |
| Może byc |
|
7% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 38 |
| Wszystkich Głosów: 38 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
doris123
II

Punkty: 320
|
Wysłany: 06-07-2008, 19:44
|
|
|
co do nefer jeszcze. w sumie JA znam ich tylko jedna piosenke i zupelnie nie mam opinii o nich i beznadziejne byly krzyki ze strony publicznosci. przeciez i tak by sobie nie poszli |
_________________ `This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by` |
|
|
|
 |
Bandit
I

Punkty: 83
|
Wysłany: 06-07-2008, 20:04
|
|
|
//edit by admin
juz nie przesadzaj, kazdy sie moze pomylic.
wiem ze to sie rzuca w oczy, ale to nie jest miejsce na takie komentarze. |
|
|
|
 |
Asto
I

Wiek: 19 Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 95 Skąd: Wrocław Styl: Sonic
Punkty: 101
|
Wysłany: 06-07-2008, 20:50
|
|
|
| doris123 napisał/a: | tak? a wlasnie mi sie wydawalo ze powiedziala 'pierwszy raz w polsce' az sie zdziwilam, no ale coz moglam nie uslyszec ze wzgledu na ten halas. zgodze sie tez ze koncert sie naprawde udal i warto bylo stac te 3 godziny i wytrzymac te duchote
bardzo podobal mi sie ten moment jak zaczela na perkusji wymiatac
Asto-jesli myslimy o tym samym to tez stalam po lewej stronie i tez byl jakis facet a kolo niego chyba z 5 dziewczyn, ale czy to napewno corki byly?? |
Tak mysle bo Byl jakis pan z żoną ktorzy sie zajmowali 5-cioma dziecmi wiec mysle ze to ich córki Ja wlasnie tam stalem blisko sceny przed nim:D pamietam ze na poczatku duzo osob mdlało, mi tez sie troche slabo zrobilo ale wytrzymalem poniewaz wode przynieśli ochroniarze:D Pózniej bylem caly mokry z potu i wody , którą lali wszyscy na siebie Nigdy nie zapomne tego koncertu bylo super, jeszcze ta piosenka "complicated" az sie smutno zrobilo MIejmy tylko nadzieję ze Avril Lavigne wczoraj nie byla ostatni raz w Polsce i jescze nas odwiedzi pozdrawiam Fanów! |
_________________ Avril forever <33
Avril jest Bogiem, jej piosenki nalogiem, wyglad podstawą, punk zabawą. |
|
|
|
 |
S_Mitchell
II

Wiek: 19 Dołączył: 27 Maj 2006 Posty: 323 Skąd: Wrocław Styl: Sonic
Punkty: 367
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:10
|
|
|
No więc, swoją relację już napisałem w temacie równoległym, jakby komuś się nie chciało przeskakiwać to tu cytuję
Ja stałem z przodu, raczej bliżej niż dalej. Dość mi odpowiadała średnia wieku fanek, bo dzięki temu miałem raczej dobrą widoczność.
(Jeśli zauważyliście w pewnym momencie grupę facetów z różowymi koszulkami "Avril", to byli to moi nowopoznani znajomi, i ja się gdzieśtam z nimi kręciłem.
Zresztą identyczną koszulkę chcieli dać Avril, i gadali z kimś z managementu - ale jedyne co owa pani zaoferowała, to że przekaże jej tą koszulkę, i zrobi owym kolegom zdjęcie - też się tam wcisnąłem, zobaczymy co z tego wyjdzie )
Reszta już została powiedziana:
| Ja napisał/a: | No więc, od 17 zaczęli wpuszczać ludzi.
Już w kolejce zaobserwowałem jaki jest rozkład populacji - 80% to nastolatki poniżej 16 roku życia, przy czym 60% z nich miało conajmniej jeden element wspólny ubioru z emo
Support, czyli Nefer - nie wzbudzili we mnie większych emocji, chociaż jeden kawałek zdaje obił mi się o uszy.
W czasie ich gry zwróciłem uwagę na to, że z tłumu zbitego pod sceną ochroniarze raz po raz wyławiali ledwo co zywe zmiażdżone dziewczynki.. padłem
Co do samego rozkładu - właściwa widownia była około 2 metrów od sceny. Pomiędzy znajdował się sektor dla VIPów. Przy czym moi koledzy (bardziej doświadczeni w tego typu koncertach) którym udało się dobić pod barierkę mówili, że Avril śpiewała zwrócona bardziej w stronę właściwej publiczności niż wydzielonego sektora.
Avril weszła w dźwiękach Girlfriend (? albo innej podobnej piosenki z TBDT, ostatnio je mylę). Poleciały sztandarowe kawałki Let Go, 2 z UMS i reszta z najnowszej płyty. Ogólnie Avril wydawała się być raczej pozytywnie nastawiona (większość bilety wyprzedana!).
Z relacji dziewczyny, która ją spotkała osobiście - Avril okazała się być niziutka, z błyszczącą tapetą i bardzo zniszczonymi włosami. "Za to ładnie pachniała".
To tak w skrócie, kiedy inni powracają do domów na pewno ładniej zdadzą sprawę z tego co widzieli i słyszeli |
|
_________________ gronki@WYTNIJDUZELITERYgmail.com // gg# 3167878 // http://www.matematoza.ovh.org
Fanie Avril! Zobacz koniecznie! |
|
|
|
 |
doris123
II

|
Wysłany: 06-07-2008, 21:28
|
|
|
wlasnie cale szczescie ze przyniesli cokolwiek do picia. w sumie to byla kranowa ale lepsze to niz nic xD | Asto napisał/a: | | Tak mysle bo Byl jakis pan z żoną ktorzy sie zajmowali 5-cioma dziecmi wiec mysle ze to ich córki | no to chyba wlasnie kolo nich stalam. to znaczy troche blizej i byli z mojej prawej strony |
|
|
|
 |
sKATE
50

Punkty: 10
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:35
|
|
|
hehe ja stałam koło samych par, które się potem ulotniły w sumie to Numb nie śpiewała, to była przerwa chyba. jest jeszcze coś czego nigdy nie zapomnę po tym koncercie - a atmosfera, niby Wrocław, betonowa hala, ale Avril pofatygowała się do nas i można się było poczuć jak na tych koncertach oglądanych w necie, trochę światowo... przynajmniej odrobinę. szkoda że nie było więcej piosenek z Under My Skin np. Together. Aha i przy której piosence to było, że Avril mówiła szszsz... i chciała nas uciszyć a my krzyczeliśmy?
AHA było eszcze EVERYTHING BACK BUT YOU
przydałoby się usystematyzować te piosenki... |
_________________ =))) |
| |
|
|
|
 |
VaNa
50

Punkty: 1
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:35
|
|
|
Ja też tam byłam i powiem, że wrażenie było nie z tej ziemi Bo przecież nigdy nawet nie myślałam, że będę na koncercie Avril Może nie było cud,miód i orzeszki,ale i tak jestem zadowolona,chociaż miałam i mam anginę to jakoś wytrwałam.Nie jestem z Wrocławia,więc musiałam dodatkowo dojechać,ale warto było.Uwielbiam Avril od zawsze.Wszyscy pokochali ją kiedy była zbuntowana,a teraz stała się już przecież dorosłą kobietą i mężatką.Może to nie było jakieś super show z jej strony,ale w sumie czemu się dziwić...miała już tyle koncertów więc na pewno jest zmęczona,w końcu jest tylko człowiekiem Nie wiem jak było pod samą sceną,ale ja i tak miałam na nią świetny widok:D
Avril powiedziała,że jest pierwszy raz w Polsce,ale z tego co wiem to chyba była tu już w tamtym roku? mógłby ktoś napisać ile razy i gdzie u nas była Avril |
|
|
|
 |
MaSTeR
@admin

Wiek: 20 Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 557 Skąd: Szczecin Styl: Sonic
Punkty: 228
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:36
|
|
|
była 6 czerwca 2005 w Katowicach |
|
 |
Asto
I

|
Wysłany: 06-07-2008, 21:39
|
|
|
| doris123 napisał/a: | wlasnie cale szczescie ze przyniesli cokolwiek do picia. w sumie to byla kranowa ale lepsze to niz nic xD | Asto napisał/a: | | Tak mysle bo Byl jakis pan z żoną ktorzy sie zajmowali 5-cioma dziecmi wiec mysle ze to ich córki | no to chyba wlasnie kolo nich stalam. to znaczy troche blizej i byli z mojej prawej strony |
No to wydaje mi sie ze sie widzielismy Mozliwe ze nawet piliśmy po sobie xD Ja stalem przed tym panem z dziecmi Gdyby ta nie ta woda to mysle ze nie wytrzymalbym i bym zemdlał jak pare osób. Pamietam ze na początku dziewczyna zemdlała i nikt nic nie robil rzadnej pomocy nie zawołal- po prostu zignorowali to dopiero ja z tym panem krzyczelismy po ochrone. Pamietam rowniez że Avril kogos dotknęła ale to chyba tych vipów tak samo jak sie wiekszosc czasu do nich usmiechala i patrzyla. Cóż koncert wypadl pozytywnie , bardzo mi sie podobalo, i trzymajmy nadzieje ze Avril jeszcze pojawi sie u nas w Polsce Pozdrawiam wszystkich fanów. <333333
[ Dodano: 06-07-2008, 21:43 ]
| VaNa napisał/a: | Ja też tam byłam i powiem, że wrażenie było nie z tej ziemi Bo przecież nigdy nawet nie myślałam, że będę na koncercie Avril Może nie było cud,miód i orzeszki,ale i tak jestem zadowolona,chociaż miałam i mam anginę to jakoś wytrwałam.Nie jestem z Wrocławia,więc musiałam dodatkowo dojechać,ale warto było.Uwielbiam Avril od zawsze.Wszyscy pokochali ją kiedy była zbuntowana,a teraz stała się już przecież dorosłą kobietą i mężatką.Może to nie było jakieś super show z jej strony,ale w sumie czemu się dziwić...miała już tyle koncertów więc na pewno jest zmęczona,w końcu jest tylko człowiekiem Nie wiem jak było pod samą sceną,ale ja i tak miałam na nią świetny widok:D
Avril powiedziała,że jest pierwszy raz w Polsce,ale z tego co wiem to chyba była tu już w tamtym roku? mógłby ktoś napisać ile razy i gdzie u nas była Avril |
Avril powiedziała że jest pierwszy raz w Polsce w tym roku pamietam to dokladnie duzo osob tez sie pomylilo "this year" W ogole tak było glośno ze trudno było ją zrozumiec.
Pozdrawiam )) |
|
|
|
 |
doris123
II

|
Wysłany: 06-07-2008, 21:46
|
|
|
| Asto napisał/a: | No to wydaje mi sie ze sie widzielismy Mozliwe ze nawet piliśmy po sobie xD Ja stalem przed tym panem z dziecmi Gdyby ta nie ta woda to mysle ze nie wytrzymalbym i bym zemdlał jak pare osób. Pamietam ze na początku dziewczyna zemdlała i nikt nic nie robil rzadnej pomocy nie zawołal- po prostu zignorowali to dopiero ja z tym panem krzyczelismy po ochrone. Pamietam rowniez że Avril kogos dotknęła ale to chyba tych vipów tak samo jak sie wiekszosc czasu do nich usmiechala i patrzyla. Cóż koncert wypadl pozytywnie , bardzo mi sie podobalo, i trzymajmy nadzieje ze Avril jeszcze pojawi sie u nas w Polsce Pozdrawiam wszystkich fanów. <333333 |
tak,tak bardzo mozliwe a to ja nie widzialam,ale to ile dziewczyn wynosili to bylo cos strasznego;o na szczescie ze mna nie jest tak zle i wytrzymalam. a sie tak zastanawiam. co sie z tymi osobami dzieje, ktore wynosza z publicznosci?? one potem wracaja w to samo miejsce czy jak to jest?? |
|
|
|
 |
Asto
I

|
Wysłany: 06-07-2008, 21:54
|
|
|
| doris123 napisał/a: | | Asto napisał/a: | No to wydaje mi sie ze sie widzielismy Mozliwe ze nawet piliśmy po sobie xD Ja stalem przed tym panem z dziecmi Gdyby ta nie ta woda to mysle ze nie wytrzymalbym i bym zemdlał jak pare osób. Pamietam ze na początku dziewczyna zemdlała i nikt nic nie robil rzadnej pomocy nie zawołal- po prostu zignorowali to dopiero ja z tym panem krzyczelismy po ochrone. Pamietam rowniez że Avril kogos dotknęła ale to chyba tych vipów tak samo jak sie wiekszosc czasu do nich usmiechala i patrzyla. Cóż koncert wypadl pozytywnie , bardzo mi sie podobalo, i trzymajmy nadzieje ze Avril jeszcze pojawi sie u nas w Polsce Pozdrawiam wszystkich fanów. <333333 |
tak,tak bardzo mozliwe a to ja nie widzialam,ale to ile dziewczyn wynosili to bylo cos strasznego;o na szczescie ze mna nie jest tak zle i wytrzymalam. a sie tak zastanawiam. co sie z tymi osobami dzieje, ktore wynosza z publicznosci?? one potem wracaja w to samo miejsce czy jak to jest?? |
Wydaje mi sie ze wracaja na sam koniec , bo jak mdlały to juz ich pozniej nie widzialem. Ale fajne miejsce mielismy dosyc blisko sceny ^^ Pamietam ze dwie dziewczyny z 2 stron mnie przepychaly myslalem że mnie zgniotą To że zemdlało pare osób to sie nie dziwie sam sie źle czułem dopóki nie przynieśli wody Jak przyniesli wodę to juz troche ulżyło. ))) |
|
|
|
 |
doris123
II

|
Wysłany: 06-07-2008, 21:58
|
|
|
ojj to biedne jak na koniec ida xD bo ja tak sobie myslalam ze jak spowrotem sie wroci to moze i ja im kit wcisne i chcialam wyjsc sie przewietrzyc
ale jacy mili byli ze sie zlitowali i wode przyniesli ^^ |
|
|
|
 |
DarkAngel
*mod

Wiek: 23 Dołączyła: 23 Cze 2003 Posty: 1163 Styl: bluetabs
Punkty: 1810
|
|
|
|
 |
MaSTeR
@admin

Wiek: 20 Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 557 Skąd: Szczecin Styl: Sonic
Punkty: 228
|
Wysłany: 06-07-2008, 22:08
|
|
|
Marcin pewnie bedzie cos mial, wierze w niego |
|
 |
Biała Czekolada
50

Punkty: 9
|
Wysłany: 06-07-2008, 22:08
|
|
|
Według mnie koncert był po prostu SUPER.!
A ja się wyróżniałam, bo miałam bojówki takie zielono-szare, we wzór moro i zwykłą czarną bluzkę ze srebrnymi napisami i żabą xD
Się wybiłam xD.
Koncert był według mnie kapitalny.
Ja na początku stałam (patrząc oczami publiczności) po lewej stronie od sceny, w każdym razie nie daleko niej. A na koniec byłam bliżej środka i jeszcze bliżej sceny. A dobrze, że ochroniarze wodę przynieśli. A mi nie pozwolili parasola wnieść xD i musiałam ze swoją mamą za krzakami chować
Nefer to była jedna, wielka porażka. Jakaś dziewczyna przede mną cały czas pokazywała !cenzura! xD.
Playback, w dodatku MEGA SZTUCZNY.
Ja tak śpiewałam, że dzisiaj nie mogę prawie mówić, a nogi miałam wczoraj jak z waty.
Avril zaśpiewała według mnie naprawdę bardzo ładnie. Jakoś mnie ten róż nie poraził.
Warto było wydać te 88 zł.
I tak VIP'y miały najlepiej, bo oni mieli miejsca pod samą sceną. Dostali jeszcze autografy, a może ktoś wie, czy robili sobie też z nią zdjęcia?
Ale według mnie 820 zł to było wiele, wiele, wiele za dużo...
Ogólnie koncert 10/10! |
|
|
|
 |
|
|
|
|